Μεϊμαράκης: Η Νέα Δημοκρατία θα είναι Κυβέρνηση και.....στις 8 Ιουνίου.

Την πεποίθηση ότι οι ευρωεκλογές δεν κρίνουν την κυβέρνηση εξέφρασε ο υπουργός Άμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε ομιλία του στον Πύργο
Την πεποίθηση ότι οι ευρωεκλογές δεν κρίνουν την κυβέρνηση εξέφρασε ο υπουργός Άμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε ομιλία του στον Πύργο.
Ο υπουργός, απέδωσε σε πανικό του ΠΑΣΟΚ το σύνθημα «Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», εκτιμώντας ότι σε περίπτωση που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν πάει καλά στις εκλογές πιθανώς να τεθεί θέμα αλλαγής της ηγεσίας του. "Εάν το ΠΑΣΟΚ πηγαίνει με τέτοια συνθήματα, τα οποία στην ουσία απευθύνονται στο εσωτερικό του και όχι στην ευρωπαϊκή κοινή γνώμη ή στην διεθνή σκηνή, τότε βεβαίως υπάρχει ζήτημα που δείχνει τον πανικό του. Και αυτός ο εσωτερικός πανικός εκφράστηκε και από το σύνθημα «βουλιάζουμε ή αλλάζουμε» εννοώντας ότι αν το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν πάει καλά, είναι πολύ πιθανό να έχει αλλαγή της ηγετικής του ομάδας και εκφράζει τον προβληματισμό του προς τους Έλληνες ψηφοφόρους ζητώντας να τον στηρίξουν», τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Όπως τόνισε, το διακύβευμα των ευρωεκλογών είναι η απόφαση του λαού για το ποιοι δίνουν τις μάχες στην Ευρώπη, τις κερδίζουν, πείθουν και ταυτόχρονα μπορούν να προχωρήσουν.
Ερωτηθείς εάν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα θέσει θέμα λαϊκής νομιμοποίησης της κυβέρνησης απαντά κατηγορηματικά "Όχι". "Η Νέα Δημοκρατία θα είναι Κυβέρνηση και στις 8 Ιουνίου και όλοι θα έρθουμε στα γραφεία μας και θα συνεχίσουμε την εφαρμογή του προγράμματός μας. Θα αναλύσουμε το αποτέλεσμα. Βεβαίως όποτε στήνονται κάλπες είναι ένα πολιτικό ζήτημα. Και οι πολιτικές δυνάμεις οφείλουν να κάνουν τις δικές τους αναλύσεις" τονίζει.......
Ο κ.Μεϊμαράκης αναφερόμενος στα εξοπλιστικά προγράμματα και την οικονομική κρίση, αποκαλύπτει ότι το υπουργείο Άμυνας είναι ήδη έτοιμο να εισηγηθεί στο ΚΥΣΕΑ την μείωση των οροφών, που έχουν εγκριθεί μέχρι το 2015, «για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προσπάθειες που γίνονται, ώστε η ελληνική οικονομία να περάσει, όπως και προηγουμένως είπαμε, με τις λιγότερες δυνατές αναταράξεις την μεγάλη αυτή διεθνή οικονομική κρίση».

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας